Sliver hanger van een hond pootafdruk handgemaakt maatwerk

In de loop van ons leven hebben we soms momenten waarop ons hart diep wordt geraakt. Zo’n moment beleefde ik toen ik Ilona ontmoette, een vrouw met een zachte glans in haar ogen, maar ook een stil verdriet dat daarachter lag; het gemis van haar trouwe metgezel, haar geliefde hond Diessel.

Ilona wilde graag een tastbare herinnering aan Diessel. Ze zag mijn sieraden en wist meteen dat ik degene was die haar kon helpen een uniek aandenken te creƫren aan haar geliefde viervoeter.

Het was een eer voor mij om haar emoties te kunnen verwerken in een sieraad dat zij kon dragen als een tastbare herinnering. Ilona, een kunstenaar op haar eigen manier, had de pootafdruk van Diessel zorgvuldig vastgelegd en naar mij gestuurd. Met haar creatie in mijn handen begon ik aan het proces van het maken van een hanger die haar verbondenheid met Diessel zou vereeuwigen.

Een pootafdruk is meer dan alleen een afdruk in het zand. Het is een symbool van loyaliteit, vriendschap en onvoorwaardelijke liefde. En nu, dankzij de creativiteit van Ilona en het vakmanschap van mijzelf, is het ook een tijdloos sieraad om haar herinneringen aan Diessel voor altijd te koesteren.

In mijn YouTube-filmpje neem ik je mee door het hele proces van het maken van dit bijzondere sieraad. Van het ontvangen van Ilona’s tekening tot het voltooien van de hanger, elk moment is vastgelegd en gedeeld om de schoonheid en betekenis achter dit unieke stuk te laten zien.