Miami Beach Convention Center, VS JIS FALL

Miami, Florida – een symfonie van zonneschijn, palmbomen en een zeebries die je begroet. Terwijl ik terugdenk aan mijn tijd op de beurs in Miami, voel ik nog steeds de opwinding die door mijn aderen stroomde vanaf het moment dat ik vertrok, zelfs te midden van een dreigende orkaan.

Samen met twintig mede-ondernemers uit Zuid-Afrika betraden we de beursvloer, klaar om onze stand op te zetten en de wereld te laten zien wat we te bieden hadden. Dagen gevuld met bedrijvigheid en lange uren vol ontmoetingen met nieuwe mensen volgden. Het was een tijd van netwerken, van zakelijke gesprekken die bruisten van potentieel. Het Amerikaanse publiek omarmde mijn ontwerpen met enthousiasme, vooral mijn interpretatie van de iconische Boababboom trok veel aandacht.

Maar het leven draait niet alleen om werk. Tussen de drukke dagen door vond ik momenten van ontspanning om Miami te verkennen. De warme, vrolijke mensen, hun vitale levensstijl, de betoverende Art Deco-architectuur en de overvloed aan kunst – het was alsof elke straat een nieuw verhaal vertelde. Ik genoot van het spel van licht en kleur dat de stad doordrenkte, terwijl de zwoele geur van zon en zee me omhelsde.

Mijn reis naar Miami was meer dan alleen een zakelijke onderneming; het was een reis van ontdekking en verbinding. Door mijn ervaringen op de beurs en mijn tijd in deze levendige stad, heb ik niet alleen mijn zakelijke horizon verbreed, maar ook mijn hart gevuld met herinneringen die ik voor altijd zal koesteren. Wil je meer zien van mijn avonturen in Miami? Bekijk dan zeker mijn filmpjes op YouTube, waarin ik je meeneem op een persoonlijke reis door deze betoverende stad.